Een deur van aluminium

Het bijna onnodige onderhoud aan een aluminium deur is bij de keuze ervoor een zwaarwegende factor. Ook is deze in principe in alle soorten bouwstijlen toe te passen door de variatie in modellen, stijlen en kleuropties.

 

Een aluminium deur is als buitendeur om meerdere redenen geschikt en veilig. Het is namelijk een grondstof die steeds meer verwerkt wordt in duurzame bouwproducten, vanwege het feit dat de aspecten duurzaam, licht en sterk kenmerkend zijn  waardoor er weer sprake is van een lange levensduur.

Mogelijkheden kleuren en veiligheid
• Een specifiek kenmerk is dat aluminium ter bescherming van een poedercoating kan worden voorzien, waardoor de levensduur nog meer verbeterd wordt.
• Door de poedercoating te gebruiken, kan de deur in elke gewenste kleur gemaakt worden, zodat de wensen ook op dat gebied vervuld kunnen worden.
• Een aluminium deur kan extra veilig worden gemaakt door diverse veiligheidstoepassingen te gebruiken zoals hoekverbindingen en sluitnokken die inbraakwerend zijn.
• Ook kunnen er verschillende stijlen gecreëerd worden door een keuze te maken uit meerdere profielen en kleuren.
• Men kan ook kiezen voor maatwerk, een groot voordeel als er een deur geplaatst moet worden, die afwijkt van de standaard maten.