Lundia kastdeuren

Bij Lundia kan men een kast zelf naar eigen inzicht samenstellen, waarbij de deur natuurlijk een belangrijk onderdeel uitmaakt van de stijl en vormgeving. Door de talloze combinatiemogelijkheden kan een kast worden gecreëerd die helemaal aansluit bij de persoonlijke wensen en niet te vergeten de rest van het interieur.

Toespassingen, maten en stijlen
Kasten zijn er in alle mogelijke maten en stijlen en voor allerlei toepassingen, of het nu om een slaapkamerkast gaat of om een opbergkast. De Lundia deur, die bij de gekozen kastindeling past, zal een sfeerbepalend karakter kunnen toevoegen aan het interieur. Men heeft verschillende modellijnen, zoals Original, Nuvola, Quadrant, Scena en Zlide.

Informatie over systemen en kenmerken
• Een van de mogelijkheden om een overzicht te krijgen van de mogelijkheden is het aanvragen van de Lundia infobox met als inhoud diverse brochures. In de brochures wordt informatie verstrekt over de producten.
• Als er bijzondere wensen zijn op het interieurgebied met betrekking tot kastruimte, dan is het mogelijk dat er een Lundia adviseur thuis komt om de wensen door te spreken en advies te geven.
• Er zijn meerdere winkels verspreid door het hele land, waar advies kan worden gegeven door gebruik te maken van een 3-D programma.
• De Lundia deur kent vele variaties, zowel voor wat betreft de gebruikte materialen als kleuren, en is dan ook in elke woonstijl in te passen. Om een keuze te maken uit een kastopstelling en bijpassende deur kan er van verschillende mogelijkheden gebruik worden gemaakt. 


Presentatie video In onderstaande video ziet u hoe Lundia een kast op maat ontwerpt en maakt.