De CanDo deur collectie

Een binnendeur, tuindeur en buitendeur zijn allemaal te vinden in de collectie van CanDo evenals kozijnen en deurlijsten.  De collectie bestaat uit verschillende lijnen en biedt vele mogelijkheden.

 

Materialen en uitvoeringen
Bij CanDo heeft men een keuze met betrekking tot verschillende materialen en uitvoeringen en kunnen er diverse combinaties voorkomen. Een voorbeeld van materialen waarvan de CanDo deuren worden gemaakt is onder meer Merbau, vuren en board. Een binnendeur van CanDo kan uit een enkel soort materiaal vervaardigd zijn, maar een combinatie met een glazen paneel is ook mogelijk.

Modellen en eigenschappen
• Een van de nieuwste soorten die op de markt is gebracht zijn de naturel uitvoeringen. Deze kenmerken zich door het echte houtfineer waarvan de deuren voorzien zijn. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals eiken, wengé en walnoot.
• Ze beschikken over een natuurlijke uitstraling en bij verandering van het licht dat de ruimte invalt, zullen ze er steeds weer anders uitzien.
• De naturel uitvoeringen kunnen op verschillende manieren worden afgewerkt. Als er bijvoorbeeld een matte lak wordt gebruikt voor de afwerking, dan blijft de natuurlijke uitstraling behouden.
• De CanDo deur is een product dat bestemd is voor de doe-het-zelver en wordt verkocht in onder andere bouwmarkten en doe-het-zelf zaken. De producten zijn dan ook zeker gebruiksvriendelijk te noemen en simpel te plaatsen.