Een Astra deur kopen

Astra deuren kunnen binnenshuis net het verschil uitmaken en een extra accent geven aan de stijl van het interieur en de buitenkant van de woning. Ze zijn in diverse samenstellingen verkrijgbaar.

 

Hierbij kun je denken aan variërend van helemaal glad in een specifieke kleur tot een combinatie van materialen zoals glas en hout met of zonder reliëf.

Keuze uit verschillende uitvoeringen
Een Astra deur is van Duitse makelij en verkrijgbaar in uiteenlopende uitvoeringen. Ze kunnen worden gebruikt om in een nieuwbouwwoning te plaatsen, maar ook in een bestaande woning waar een deur moet worden vervangen. Een moderne uitvoering is bijvoorbeeld de compleet gladde en strakke variant die verkrijgbaar is in een klassieke witte uitvoering en in bruine kleurstellingen van lichtbruin tot chocoladebruin.

Stijl en materiaal 
Er zijn glazen uitvoeringen met als bijzonder kenmerk de diverse decorstijlen in gevarieerde dessins. Een dergelijk model is ideaal voor bijvoorbeeld de toegang naar een badkamer. Een specifiek kenmerk van deze types is dat de omlijsting voor zover het de zijkanten betreft, van hout is vervaardigd. Het beslag wordt dan ook in de houten delen gemonteerd.
• Men biedt ook houten modellen waar op een speelse manier een belijning over de deur loopt die hem als het ware in vlakken verdeelt. Hierbij kan men denken aan twee rechte lijnen die verticaal langs het beslag lopen of aan een verticale lijn die bij het beslag een driehoekige vorm aanneemt.
• Ook heeft men schuifdeuren in het assortiment die als voordeel hebben ruimtebesparend te werken. Vooral in een kleine kamer is dit ideaal
• Om een ruimtelijk effect te creëren in een bepaalde kamer en om meer lichtinbreng te krijgen kan een Astra deur gecombineerd worden met aan de zijkant een doorkijk van glas. In plaats van een dubbele deur te plaatsen kan op die manier de ruimte benut worden.